Benny Aros

Erfaring
med stort
set alle
medier

Til
CV >>>

Min første skrivemaskine

Gedigen,
robust
og pålidelig

Til
journalistik >>>

Grafik af Havsteen-Mikkelsen

Nærkontakt
med
kunsten


Til
kunst >>>

Programmer om tro

Tro og
kirke
er blevet
forsidestof

Til
troen >>>

Tilbage til forsiden >>>

grafik af Havsteen-Mikkelsen
Kunst

Illustrationen til venstre af Borgnæs Mølle er et stykke grafik af billedkunstneren Sven Havsteen Mikkelsen. Jeg har haft det privilegium at producere en portrætudsendelse med ham til TV2.
Havsteen-Mikkelsen var et sjældent ærligt menneske - i sin kunst og i sine holdninger. Gennemført nordisk - "Jeg kan ikke male syd for Ejderen", som han formulerede det - og dybt troende.

Jeg har også haft glæde af et nært samarbejde med en anden fin billedkunstner, Bodil Kaalund. Jeg har produceret en video om hendes illustrationer til den seneste autoriserede oversættelse af Bibelen og har bidraget til en bog om hende.

I det hele taget har mine job ført til kontakt med en række af landets billedkunstnere, hvortil kommer at jeg sammen med min hustru igennem næsten 15 år drev Galleri Helios i Århus. Galleridrift er - i hvert fald på den måde vi gjorde det - et con amore-projekt, og på et tidspunkt måtte vi sige stop. Det var simpelthen umuligt at forene denne hobby med, at vi begge havde job ved siden af. Men kontaktnettet er der fortsat, og tråde, der måtte være gået til, kan hurtigt genetableres.
                                                                                       


Benny Aros

Vestervang 8, 3.

8000 Århus C


tlf. 8627 3548

Mobil 2870 4048e-mail til:
Benny Aros


www.bennyaros.dk

2008